İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun ‘Kadir Gecesi sevgi, saygı, kardeşlik duygularımızı pekiştirsin’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
27 Nisan 2022 Çarşamba 14:08

Başkan Kurşun mesajında, gönül şehirlerine güzellikler getiren, on bir ayın sultanı ramazana veda etmeye hazırlanırken bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi‘ne erişmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

“Sağlık içinde Ramazan Bayramı‘na ulaşmamızı diliyorum”

Halil İbrahim Kurşun mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan-ı şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminde sahur ve iftar sofralarında bir araya geldiğimiz Samsunlu hemşehrilerimizle ve vatandaşlarımızla bu kutlu vakitleri hakkıyla idrak etmenin gayreti içinde olduk. Dayanışmanın ve paylaşmanın güzelliklerini millet olarak yaşadık. İnancımızda ve kültürümüzde özel bir anlama sahip olan, toplum hayatını düzenleyen değerlerimizin yeniden hatırlanmasının vesilesi bu mübarek gecelerin kalplerimize inşirah getirmesi, sevgi, saygı, yardımlaşma, kardeşlik duygularımızı pekiştirmesi için dua ediyoruz. Bu vesileyle idrak ve ihya edeceğimiz Leyle-i Kadir‘in selametinin aziz milletimizi, mazlum coğrafyaları ve tüm insanlığı kuşatmasını yüce Mevla‘mdan niyaz ediyor, sağlık içinde Ramazan Bayramı‘na ulaşmamızı diliyorum.”

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi