İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun: ‘Regaip Kandili maneviyatımızın yükselmesine vesile olan özel ve güzel gecelerdendir’

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, mübarek Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Kurşun: ‘Regaip Kandili maneviyatımızın yükselmesine vesile olan özel ve güzel gecelerdendir’
Haberler / Politika
11 Ocak 2024 Perşembe 16:52

“BİR REGAİP KANDİLİ’NE DAHA KAVUŞMANIN HUZUR VE MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ”

“Kandiller; sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Bu vesile ile rahmeti, bereketi ve mağfireti bol, üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimi olan üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttıran, maneviyatımızın yükselmesine vesile olan özel ve güzel gecelerdir.”

“İNSANİ VE AHLAKİ MEZİYETLERİMİZİN YENİDEN YEŞERMESİNE GAYRET GÖSTERMELİYİZ”

“Bu sebeple bu mübarek gün ve geceleri fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları unutarak kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Feyiz ve bereket dolu mübarek Regaip Kandili’nin; kardeşlik ve barış duygularını güçlendirmesi, özellikle de Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı savaş ortamının bir an önce son bulması, ülkemiz ve tüm İslam âlemine bu mübarek günlerin huzur, mutluluk, sağlık ve barış getirmesi temennisiyle tüm Trabzonlu hemşerilerimin Regaip Kandili’ni kutlar, bu gecede yapılan duaların İslam âleminin kardeşlik, birlik, dirlik ve beraberliğine katkıda bulunmasını temenni ederim.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi