İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun: ‘Yeni yılda da her türlü saldırıya karşı milletçe yekvücut olacağız’

2024 yılı öncesi temenni mesajı paylaşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Yeni yılda da her türlü saldırıya karşı milletçe yekvücut olacağız” dedi.
Başkan Kurşun: ‘Yeni yılda da her türlü saldırıya karşı milletçe yekvücut olacağız’
Haberler / Politika
31 Aralık 2023 Pazar 09:07

“AZMİN VE ADANMIŞLIĞIN ÖNÜNDE DURAMAZLAR”

“Yeni yılda, inancımızın gereği olan Peygamber Efendimizin “İki günü bir olan ziyandadır” Hadis-i Şerifini hayat düsturu haline getirdiğimiz ve bu anlayışla hareket ederek devletimize ve milletimize hizmet etme çabamızın her geçen gün bir önceki güne göre artacağı, çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinin bilincinde olarak çalışacağımızın da altını çizmek isterim. Acısıyla, tatlısıyla geride bıraktığımız 2023 yılının muhasebesini yaparak, edindiğimiz tecrübe ve kazanımları yeni başlayacağımız yılda daha güzel sonuçlar elde etmek için kullanacağımız bir yıl olmasını diliyorum.”

“YENİ YILIN ESKİ YILDAN DAHA İYİ OLMASINI DİLİYORUM”

“Ülkemizde yakaladığımız huzur ve güven ortamının yeni yılda daha fazla perçinlenerek birlik ve beraberlik içerisinde her zamankinden daha mutlu ve umutlu olduğumuz günler geçireceğimize dair olan inancım tamdır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni yılda da birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlerin başarıya ulaşmaları imkânsızdır. Bizler bir büyük devlet ve millet olarak içte ve dışta bizlere yönelen her türlü tehdit ve saldırıya karşı yekvücut olduk ve her zaman olmaya devam edeceğiz. Bizlere düşen; birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi daha çok severek ülkemiz için çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2024 yılının başta ülkemiz ve İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi