İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin’den muhtarlara destek

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Ekim 2021 Perşembe 00:09

Kağıthane Belediyesi’ni ziyaret eden muhtarları makamında ağırlayan Başkan Öztekin daha sonra Nurtepe Sosyal Tesisi’nde kendilerini misafir ederek mevcut ve yeni dönem çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kağıthane Belediyesi, Ekim ayı itibariyle ilçedeki tüm muhtarlıkların telefon ve internet faturalarını karşılama kararı aldı. Kararı Başkan Öztekin toplantıda şu sözlerle açıkladı: 
‘’Sorunların çözümünde, vatandaşımızın yararına yapacağımız her projede dün olduğu gibi bugün de sizlerle beraberiz. Vatandaşlarımıza daha verimli hizmet sunabilmeniz için desteklerimizle daima yanınızdayız. Bu kapsamda verdiğimiz personel desteğinin yanında; bu aydan itibaren muhtarlıklarınıza ait internet ve telefon faturalarınızı da karşılama kararı aldık. Yoğun iş yükünüz içerisinde sizleri mümkün olduğunca gündelik telaşelerden uzak tutmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.’’

Kâğıthane Muhtarlar Birliği Başkanı ve aynı zamanda Gültepe Mahalle Muhtarı Bilal Daş da buluşmada söz alarak desteklerinden ötürü Başkan Öztekin’e teşekkür etti.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi