İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin’den YKS sınavı öncesi öğrencilere moral hediyesi

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, YKS sınavına girecek Kağıthaneli gençlerin evlerine motivasyonlarını arttırmak amacıyla hediye paketleri gönderdi.
Başkan Öztekin’den YKS sınavı öncesi öğrencilere moral hediyesi
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Haziran 2023 Cuma 08:37

Kâğıthane’de ikamet eden YKS sınavına girecek gençlere hediye paketlerini ulaştırmak için Kâğıthane Belediyesi ekipleri kapı kapı gezdi.

“YARINLARIMIZ SİZLERE EMANETTİR”

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Gençlerimizin her zaman yanındayız. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda tüm gençlerimize başarılar diliyorum. Yarınlarımız sizlere emanettir” dedi.

ÖĞRENCİLERİ SINAVA HAZIRLADI

Kâğıthane Belediyesi gençlerin üniversiteye gitmesi için birçok yeni proje üretti. Üniversiteye hazırlık, yabancı dil ve kişisel gelişim kursları; online eğitim ve sınavlar düzenledi. Sınava girecek öğrencilerin harç ücretlerinin karşılanması, üniversitelilere burs desteği, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Üniversite sonrası iş arayan gençler için de İstihdam Hizmet Noktası projesini hayata geçirdi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi