İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin milli sporculara otomobil hediye etti

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Aralık 2021 Cuma 18:24

Kağıthane Belediyesi, Tokyo 2020’de taekwondo alanında gösterdikleri başarıdan dolayı Merve Çoban ile Ali Sofuoğlu’nu ödüllendirdi. Aldıkları bronz madalyalarla Türkiye’ye başarı getiren sporculara, Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tarafından araba hediye edildi.

Sofuoğlu, Türkiye‘ye olimpiyatlardaki 100. madalyasını kazandırırken; Merve Çoban, karate branşında madalya kazanan ilk Türk kadın sporcu oldu. Tokyo 2020‘de karatede madalya sayısı 1 gümüş, 2 bronz olmak üzere 3‘e çıkarken madalyaların 2‘si Kağıthane Belediyesporlu milli karatecilerden geldi.

ÖZTEKİN: ‘‘BAŞARILARI SONRAKİ NESİLLERE DE ÖRNEK OLUYOR’’

Gençleri tebrik eden Başkan Öztekin, “Sporcularımız Tokyo‘da elde ettikleri başarılar ile bayrağımızı dalgalandırdılar. Hem ülkemizi hem de Kağıthane‘mizi gururla temsil ettiler. Onların her zaman yanındayız. Onların başarıları sonraki nesillere de örnek oluyor. Sporun gelişmesi için sporcuların desteklenmesi, motivasyonlarının yüksek olması gerektiğine inanıyoruz. Bugün bu programla başarılarını ödüllendirerek motivasyonlarını arttırmayı amaçladık. İnanıyorum ki yakında daha büyük başarılara imza atacaklar.‘‘ diye konuştu.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi