İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin yerelde işbirliğini güçlendiriyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ağustos 2022 Perşembe 13:55

Başkan Öztekin, kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek adına yeni adımlar attı. Anadolu illerini ziyaret eden Öztekin, vali, belediye başkanı ve muhtarlarla görüştü.

Başkan Öztekin’e Sivasspor formasını hediye etti

Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ilk olarak memleketi Sivas‘taydı. Öztekin, Niğde‘den Sivas‘a atanan Vali Yılmaz Şimşek‘e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Öztekin ziyaretlerine Sivas Belediyesi ile devam etti. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Bilgin, Öztekin‘e 58 numaralı Sivasspor formasını hediye etti.

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Hükümet Meydanı açıldı

Başkan Öztekin ata toprağı olan Koyulhisar‘da, Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Hükümet Meydanı‘nın açılışını gerçekleştirdi. Açılış programıyla birlikte temaslarını sürdüren Başkan Öztekin burada TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TDED Genel Başkanı Ekrem Erdem, AK Parti Milletvekilleri Semiha Ekinci ve Habib Soluk, Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem milletvekili Ahmet Özyürek, Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli ve Kaymakam Resul Yıldırım ile bir araya geldi.

Kentsel dönüşüm ve akıllı şehircilik konularını ele aldılar

Başkan Öztekin‘in Sivas temaslarının ardından ikinci durağı Ordu‘nun Mesudiye ilçesiydi. Burada da Kağıthane Belediyesi tarafından hizmete sunulan halı sahanın açılışını gerçekleştiren Başkan Öztekin; AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Belediye Başkanı isa Gül ve Kaymakam Oğuzhan Aksoy ile görüşerek istişare yaptı. Sivas ve Ordu‘nun ardından Başkan Öztekin Tokat‘a geçti. Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz ile görüşen Başkan Öztekin çevre, kentsel dönüşüm ve akıllı şehircilik konularını birlikte ele aldı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi