İstanbul Gündemi

Başkan Parlakyıldız ‘Kadir Gecesi, sevgi ve hoşgörünün öne çıktığı özel bir gündür’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
17 Nisan 2023 Pazartesi 11:02

Mesajında Kadir Gecesi’nin birleştirici yönüne vurgu yapan Başkan Parlakyıldız, “Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu gündür” dedi.

“Tüm vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını temenni ediyorum”

“Mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan’ın sonuna gelirken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu bu mübarek gece, Allah’ın rahmetinin ve bağışlamasının yeryüzüne sağanak halinde yağdığı kutlu bir gecedir. Ramazan Ayı boyunca yaptığımız ibadetler Kadir Gecesi ile taçlanır. Bir ay boyunca oruçlarımızı tutarak, iftar sevinci yaşayarak, teravih namazlarını kılarak Ramazan Ayı’nın huzur ve maneviyatını hissettik ve Kadir Gecesi ile ibadetlerimizi taçlandıracağız. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel bir gündür. Bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını temenni ediyor, herkese hayırlı kandiller dilerim.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi