İstanbul Gündemi

Başkan Poyraz öğrencilerin yüzünü güldürdü

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ağustos 2022 Pazar 11:03

Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen kapanış törenine; Çekmeköy Kaymakamı Resul Çiftçi, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, öğrenciler ve aileleri katıldı.

“Onlar bizim geleceğimiz”

Çekmeköy İlçe Müftülüğü öncülüğünde gerçekleştirilen Yaz Kur’an kurslarında dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi. Başkan Poyraz, “Yaz boyunca kurslarımızı ziyaret ettik. Belki anne babalar bilmez ama bütün Kur’an Kurslarımızı ziyaret ederek çocuklarımıza dondurma ikram edip heyecanlarına ortak olduk. Onlar bizim geleceğimiz. Bu yaz mutlu geçirsinler diye hep yanlarında olduk. Bu kurslarımızda öğrendikleri güzel bilgiler bir ömür onlara fayda sağlayacaktır. Ben yaz boyunca çocuklarımıza eğitim veren eğitmenlerimize, ilçe müftülüğümüze ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi