İstanbul Gündemi

Başkan Poyraz Tıp Bayramı Dolaysıyla Sağlık Çalışanlarını Bayramını Kutladı

Player yükleniyor...
Haberler / Sağlık
13 Mart 2015 Cuma 23:37

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Çekmeköy’deki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çiçek verdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İlçedeki sağlık kuruluşlarını ziyaret etti. Burada doktorlarla selamlaşan Başkan Poyraz, doktorların sorun ve önerilerini dinledi ve ziyaret esnasında çiçek takdim etti.

 Daha sonra Çekmeköy Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden ekip buradaki çalışanlara da çiçek verdikten sonra Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Zerrin Kuruş’la bir araya gelerek ilçedeki sağlık yatırımları hakkında konuştu. Başkan Poyraz, “İlçemizde 3 yeni Aile Sağlığı Merkezi yapılması için çalışmalar başladı. İl ve ilçe Sağlık Müdürlükleriyle koordineli olarak yürüttüğümüz çalışmalarda sağlık anlamındaki yatırımlarımız devam ediyor. Fiziki alanlarda ilçe halkına hizmet veren doktorlarımız, hemşirelerimiz ve tüm sağlık görevlilerimiz için de belediye olarak elimizden gelen tüm imkânları sunmaya çalışıyoruz. Halkın sağlığı için emek veren tüm görevlilerimize gönülden teşekkür ediyorum,” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi