İstanbul Gündemi

Başkan Rıza Akpolat Beşiktaşlılar ile gönül sofrasında buluştu

Beşiktaş Belediyesi, Türkali, Vişnezade, Muradiye, Cihannüma ve Abbasağa Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar için iftar etkinliği düzenledi. Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın da katıldığı programa mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Rıza Akpolat Beşiktaşlılar ile gönül sofrasında buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Mart 2024 Salı 20:15

Beşiktaş Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca devam edecek olan geleneksel iftar etkinliklerinin ilki Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nin yan tarafındaki alanda gerçekleşti.

KEYİFLİ BİR AKŞAM GEÇİRDİLER

Beşiktaş'ın beş farklı mahallesinde yaşayan vatandaşların bir araya geldiği etkinlikte önce iftar yapıldı ardından da Telgrafın Telleri adlı orta oyunu sahnelendi. Beşiktaşlılar, iftar sonrası sahnelenen gösteri ile Ramazan geleneğini yansıtan keyifli bir akşam geçirdi.

“BU GÜZEL ATMOSFERİ DEVAM ETTİRELİM”

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, programın sonunda yaptığı konuşmada, "Burada sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Beşiktaş, farklı inançlara sahip insanların bir arada huzur içinde yaşadığı bir ilçe. Bizler de bu birlikteliği ve huzuru pekiştirmek için çalışıyoruz. Ramazan, birlik ve beraberlik ayıdır. Birbirimize saygı ve sevgiyle yaklaşarak bu güzel atmosferi devam ettirelim" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi