İstanbul Gündemi

Başkan Rıza Akpolat’tan Beşiktaşlılara çağrı!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Şubat 2023 Pazartesi 11:32

Başkan Rıza Akpolat, hayırsever Beşiktaşlılara gösterdiği büyük özveriden dolayı teşekkür ederek, yeni ihtiyaç listesinin iç çamaşırı, hijyenik ped, çocuk bezi, hasta bezi, ağız sağlığı ürünleri, mutfak tüpü, çadır, ısıtıcı, uyku tulumu ve battaniye olarak belirlendiğini duyurdu.

“Dayanışmayı büyüterek yönetmeye çalışıyoruz”

İhtiyaç listesinde değişiklik olduğunu paylaşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Sevgili komşularım, çok zor bir süreci hep beraber yaşıyoruz. Bu süreci dayanışmayla, dayanışmayı büyüterek yönetmeye çalışıyoruz. Bölgeye, afetin olduğu ilk günden itibaren önce arama kurtarma ekiplerimizi yönlendirdik. 100’ün üstünde arama kurtarma gönüllümüz 6 gündür orada büyük bir mücadele veriyorlar. Yaklaşık 45 vatandaşımızı enkaz altından sağ olarak çıkarttı, Beşiktaş Arama Kurtarma Ekiplerimiz. İlk günden itibaren yardımlarımızı topluyoruz ve burada Beşiktaş halkımızla beraber büyük bir çaba içerisinde bu yardımları afet bölgesine AFAD koordinasyonuyla birlikte yönlendiriyoruz. 64 tır malzeme gönderdik” dedi.

“Yaklaşık 40 bin koli kontrol edilerek tasniflenerek oraya gönderildi”

“Veterinerlik araçlarımız bölgede, mobil mutfaklarımız bölgeye kuruldu” diyen Akpolat, “Orada vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramında bulunuyoruz ilk günden itibaren, 49 aracımız orada ve görev yapıyor.

Yaklaşık 40 bin koli kontrol edilerek tasniflenerek oraya gönderildi. Bu dakikadan itibaren yeni bir ihtiyaç malzemesi listesi komşularımızla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

“Dayanışmamıza destek olan herkese teşekkür ederim”

Beşiktaşlılara teşekkür eden Başkan Akpolat, şunları söyledi: “İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, muhtarlarımız, üniversitelerimiz, akademisyen hocalar, öğrencilerimiz herkes burada. Beşiktaş Belediyesi’nin süpürgecisinden Belediye Başkanı’na kadar her birimde bulunan arkadaşlarımız 6 gündür 24 saat çalışacak nitelikte bir özveriyi ortaya koyuyorlar. Büyük bir dayanışma var, tıpkı tüm Türkiye’de olduğu gibi. Gösterdikleri dayanışma için tüm paydaşlarımıza ve en çok Beşiktaş halkımıza, dayanışmamızı büyüten, dayanışmamıza destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi