İstanbul Gündemi

Başkan Sezgin Öztürk’ten saldırıya sert tepki!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
12 Nisan 2023 Çarşamba 12:06

Türkiye yavaş yavaş seçim atmosferine girerken, son günlerde yaşanan siyasi partilere saldırı olaylarına bir yenisi de İstanbul Esenler ilçesinde meydana geldi. Hedefte bu kez İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı’nın seçim çadırı vardı.

“ALÇAKÇA SALDIRIYI ESEFLE VE NEFRETLE KINIYORUM”

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, saldırının Esenler Belediyesi sivil zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirildiğini söylerken, yaşanan olaya tepkiler gelmeye devam ediyor. Saldırıyı kınayan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk de mesajında şu ifadelere yer verdi: “Esenler İlçe Başkanlığımızın seçim çalışmaları için kurduğu çadıra yapılan Alçakça saldırıyı esefle ve nefretle kınıyorum.”

NE OLDU?

10 Nisan Salı günü akşam saatlerinde İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı’nın seçim çadırı bir grup tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda çadır parçalanırken, ortalık savaş alanına döndü.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi