İstanbul Gündemi

Başkan Usta'dan Regaib Kandili Mesajı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Nisan 2015 Cuma 00:36

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, mübarek üç ayların müjdecisi Regaib Kandili dolasıyla bir mesaj yayınladı. 

Başkan Usta, mesajında şu ifadelere yer verdi: 
Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz mübarek üç aylara girmiş bulunmaktayız. Üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili'nin de hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Aynı zamanda On bir ayın sultanı Ramazan Ayı`nın gelişini de müjdeleyen Regaib Kandili, tüm İslam alemi için ibadet, dua ve istiğfar ederek maneviyat duygularımızın güçlendiği mukaddes bir gecedir. Regaib kandili bizlere nefsimizin sonu gelmez heveslerinden uzaklaşma, bir bilinç tazeleme imkanı sağlamaktadır. Bereket, feyz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaib Kandili tüm Müslümanlar için eşsiz bir fırsattır. Bu mübarek geceyi fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, menfaat çekişmelerinden uzak durmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç ayları ve Regaib kandilinizi tebrik ediyor, bu gecenin tüm İslam alemi ve ülkemizin birlik ve beraberliğine; insanlığın, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah`tan niyaz ediyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi