İstanbul Gündemi

Başkan Uysal Güreş Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
3 Ağustos 2017 Perşembe 21:24

Avrupa Güreş Şampiyonası´ndan gümüş madalya ile dönen sporcular başarılarını Başkan Uysal ile paylaştı. Şampiyonlar Başkan Uysal´a Yunanistan´da yapılacak Dünya Şampiyonası´nda madalya sözü verdi.

Başkan Uysal, 24-30 Temmuz´da Bosna Hersek´te düzenlenen müsabakalarda gümüş madalya kazanan Muhammed Furkan Dursun ve Mustafa Safa Yıldırım´ı makamında kabul etti. Görüşmeye Başakşehir Güreş Derneği Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım ve İBB Güreş Antrenörü Muhammed Sadil Bakır da katıldı.

Güreşçileri tebrik eden Başekşehir Belediye Başkanı Uysal; ?Başakşehir sporun her alanında olduğu üzere güreşte de yüzümüzü güldürecek başarılara imza atıyor. Sağlıklı nesillerin yetişmesi adına gençlerimizi bizlerde spor parklarımızda verdiğimiz eğitimlerle destekliyoruz. Şamlar´da amatör kulüplerimizin kullanımı için stad inşa ediyoruz. Yine güreşçilerimiz için Başakşehir 1. Etap´ta kapalı güreş salonu yapıyoruz. İnşallah yıl sonuna tamamlamış olacağız? dedi.

İBB Başakşehir Alt Yapı Spor Kulübü güreşçileri olan milliler 33 ülkeden sporcuların yarıştığı Avrupa Güreş Şampiyonası´nda ter döktü. Final müsabakalarına kalan 85 kiloda Muhammed Furkan Dursun 2. olurken, 58 kiloda Mustafa Safa Yıldırım da 2. olarak gümüş madalyayı Türkiye´ye İstanbul´a taşıdı.

İBB Güreş Antrenörü Muhammed Sadil Bakır; ?Bu sene kendi kilolarında Türkiye´nin en iyisi olan sporcularımız uluslararası müsabakalarda derece yaparak Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. 1 ay sonra Yunanistan´da yapılacak olan Dünya Şampiyonası´nda ter dökecekler. Sporcularımızın bu şampiyonadan da madalyayla döneceğine inanıyorum? şeklinde konuştu.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal sporculara antrenör Muhammed Sadil Bakır ve Fatih Mehmet Yıldırım´ı tebrik ederek, hediye takdim etti. Genç sporcularda Başkan Uysal´a Dünya Şampiyonası´nda madalya sözü verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi