İstanbul Gündemi

Başkan Yazıcı’dan ‘Erbakan’ açıklaması! ‘Biz, hocamızın kemikleri üzerinden...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
18 Nisan 2023 Salı 16:34

28. dönem milletvekili seçimlerine CHP listelerinden girecek olan Saadet Partisi, İstanbul’daki 1., 2. Ve 3. Bölge milletvekili adaylarını tanıttı. Programa İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’nın konuşması damgasını vurdu.

“ERBAKAN HOCA’NIN YOLUNU ÜÇ ŞEKİLDE ARAYABİLİRSİNİZ”

İyiliğe ve güzelliğe ulaşmak için çıkılan yollarda dikenler olacağını belirten Yazıcı, “Aydınlık bir menzile varmak isterken bizi zaman zaman karanlığa boğmak isteyebilirler. Canınızı sıkacak söylemlerde bulunacaklardır. Sizi, Erbakan Hocamızın kemiklerini sızlatmakta itham edeceklerdir. Sizi, Erbakan Hocamızın soyuna haksızlık etmekle suçlayacaklardır. Onlara şunu söyleyin; Erbakan Hoca’nın yolunu üç şekilde arayabilirsiniz. Bunlar; kemiklerinden, soyundan ve yolundan. Ama sadece sizi biri hakikate, birisi sizi Erbakan Hocaya götürür, o da yolundan gitmektir” ifadelerini kullandı.

“HOCAMIZIN HİÇ ÖRTÜŞMEDİĞİ, HİÇBİR ZAMAN DESTEKLEMEDİĞİ BUGÜNKÜ İKTİDARLA AYNI YOLUN YOLCUSU OLDULAR”

Milli Görüş’ün simgesi merhum Necmettin Erbakan ile ilgili de konuşan Yazıcı, “Erbakan Hocamızın kemiklerinin edebiyatıyla siyaset yapmak istiyorsanız, AK Parti’de bolca kemik edebiyatı yapanlar var. Biz, hocamızın kemikleri üzerinden siyaset yapanlardan değiliz. Hocamızın sadece soyu üzerinden siyaset yapanlar da var. Onlar da Hocamızın hiç örtüşmediği, hiçbir zaman desteklemediği bugünkü iktidarla aynı yolun yolcusu oldular. Ama bir de Erbakan Hocamızın yolu üzerinden siyaset yapanlar vardır. Onlar, Erbakan Hocamızın kemiklerinin veya soyunun değil, prensiplerinin, ideallerinin, davasının, heyecanının, aşkının peşinden gidenlerdir. İşte o seçkin topluluk, işte o hakikat aşığı insanlar; Saadet Partililerdir!” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi