İstanbul Gündemi

Başkan Yazıcı’dan iktidara ‘Kanal İstanbul’ eleştirisi!

İktidarın yerel seçim öncesi bilinçli olarak Kanal İstanbul projesini gündeme getirmek istemediğini savunan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Çünkü İstanbullular, şehrin tüm dokusunu tahrip edecek projeyi istemiyor” dedi.
Başkan Yazıcı’dan iktidara ‘Kanal İstanbul’ eleştirisi!
Haberler / Politika
30 Ocak 2024 Salı 19:55

Kanal İstanbul projesinin İstanbul’a fayda getirmeyeceğini vurgulayan Başkan Yazıcı, projeye ilk günden itibaren karşı çıktıklarını söyledi.

İŞTE O SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI:

“Az önce uçaktan çektiğim bir fotoğraf. Gördüğünüz fotoğrafta Kanal İstanbul’un köprülerinden birinin ayakları yer alıyor.  İktidar, seçimlere kadar Kanal İstanbul’u konuşmama kararı almış besbelli. Çünkü İstanbullular, şehrin tüm dokusunu tahrip edecek bu mega (!) projeyi istemiyor. Seçim stratejisi gereği gündemlerinden düşürmüşler gibi davranıyorlar. Fakat herkesin bildiği şeyi saklayamazlar… Hedeflerinde eninde sonunda bu şehrin göğsüne hançeri dayayıp yırtmak yani Kanal İstanbul’u yapmak var.”

“İSTANBUL, İSTANBULLULARIN KALACAK!”

“Biz en başından beri bizim meselemiz “Kanal İstanbul değil Kalan İstanbul’dur” dedik. Çünkü Kanal İstanbul’u mega proje olarak görmek imkansız. Kanal İstanbul; bağımsızlığımızın tehlikeye girmesi, ekonominin tamamen çökmesi, İstanbul’un doğal yapısının mahvedilmesidir. Üstelik, İstanbul olarak en muzdarip olduğumuz nüfus yoğunluğu sorununu da beraberinde getiriyor bu Kanal. Ancak tüm bu gerçeklere rağmen içlerindeki rant ve ihale hırsı yüzünden bitmek bilmeyen bir gözü dönmüşlükle bu projeyi devam ettiriyorlar. Biz ise bu projeye dün de karşıydık, bugün de karşıyız, yarın da karşı olacağız. Bir avuç para baronunun Kanal’ı için İstanbul’dan vazgeçmeyeceğiz. İstanbul, İstanbulluların kalacak!”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi