İstanbul Gündemi

Başkan Yeğin Yerel Basına Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
22 Aralık 2016 Perşembe 20:30

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin göreve geldiği günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak yerel basına bilgi aktardı.

İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı E. Gamze Öztürk ve Yönetim kurulu üyeleri İlçe Sekreteri İlknur Arslan, Esnaftan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı  Hasan Erden, Eğitim Sekreteri Sevgi Aksu İlçe Saymanı Turan Dağıdır, Eğitim Kurumlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı  Sakine Sönmez, Yerel Yönetim ve Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kamer Aydın, İlçe Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alibey Bekdaş, İnsan Hakları ve Engelli Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı  Hasan Karabulut, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı  Alican Altay, STK´lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Arslan Zor, Sendika ve Sendikal Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bektaş Sarıtaş, İnanç ve İnanç Merkezlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kazım Yılmaz ile birlikte basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya gelen CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, burada yaptığı açıklamada, ´´Ne yazık ki kınamanın, onları anmanın, karanfil bırakmanın, profil fotoğraflarını karartmanın ve rahmet dilemenin ötesinde birşey yapamıyoruz. Ne yazık ki ülkemizin bir gerçeği haline gelmiş bir terörle karşı karşıyayız. Bunun sebeplerini, bu noktaya gelişini elbette konuşabiliriz. Temennimiz bu olayların bir an önce son bulması. Ülkemizin o eski mutlu, huzurlu günlerine dönmesini istiyoruz. Memleketimizin ve milletimizin başı sağ olsun´´ dedi.

Sancaktepe´de gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler de veren Başkan Yeğin, ´´Bizim için saat kavramı, gün kavramı yok. Eğer yapılması gerekiyorsa yapılacak, gidilmesi gerekiyorsa gidilecektir. Sancaktepe´de toplumun bütün kesimlerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Muhalafetteyken dahi, Sancaktepe´ye hizmet eden bir yönetim anlayışına sahibiz. Muhalefet olmak, herşeye muhalefet etmek değildir. Sancaktepe halkının çıkarları, menfaatleri söz konusuysa bu konuda Belediye ile birlikte çalışmaktan kaçınmayan bir yönetim anlayışına sahibiz. Çünkü halka hizmet etmek, Hakk´a hizmet etmek anlamına geliyor ?diyerek,  Sancaktepe halkı için çalışmalarını sürdürdüklerini belirttti.

Ayrıca Yeğin, ´´Sancaktepe halkının yararına sunduğumuz öneriler Belediye Meclisi´nde geri çevriliyor. Belediye Meclisi´nin Aralık ayı toplantısında şehir merkezi dışındaki okullarda okuyan çocukların kış saati uygulamasından dolayı karanlıkta okula yürümemesi için ücretsiz servis önerisini getirdik. 11 kişilik CHP´li Meclis üyesinin bu önerisi 21 kişilik AKP´li Meclis üyesinin oylarıyla reddedildi. Çünkü Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, bu hizmeti toplumun tüm kesimlerinin değil de sadece kendi mensubu olduğu cemaatin öğrencilerine ücretsiz taşıma eğitimi veriyor´´ dedi.

 Sancaktepe halkı, kendilerine muhalefet görevi verdiyse bu görevin de kendileri için çok önemli olduğunun altınız çizen Başkan Yeğin, ´´Gerek Belediye Meclis Üyelerimiz, gerek ilçe yöneticilerimiz elimizden geldiğince mücadele ediyoruz. Hedefimiz CHP´yi Sancaktepe´de iktidar yapmaktır ve Sancaktepe´nin nasıl yönetileceğini, nasıl yönetilemediğini herkese göstereceğiz. Biz yaptığımız projelerle, çalışmalarla, Sancaktepe´de yaşayan 380 bin kişinin partisi olacağımızı göstereceğiz? dedi.

Toplantıda söz alan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Elife Gamze Öztürk burada yaptığı kısa konuşmada, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem´in Sancaktepe için bir amacı olmadığını belirterek, ´´Belediyeye yapılacak bir iş olduğunda benzinini Sancaktepe´den almıyor, temizlik malzemesini Sancaktepe´de bir esnaftan almıyor ya da suyu Sancaktepe´de bir esnaftan almıyor. İsmail Erdem´in derdi Sancaktepe değil. Onun için CHP´li ve Sancaktepe´li birinin burayı nasıl daha iyi yöneteceğini herkese göstereceğiz ve 2019´da Sancaktepe´yi alacağız.´´dedi.

Türkiye´nin sıcak gündemine dair de açıklamalarda bulunan İlçe Sekreteri İlknur Arslan ve Başkan Alper Yeğin,  gündemin önemli konularından olan referandum çalışmaları hakkında da kısa bilgi vererek, halkı bilinçlendirme noktasında mahalle toplantılarımıza aralıksız devam ediyoruz. Halkımıza gerek çalışmalarımızı ve gerekse ülke meseleleri konusunda açıklayıcı bilgiler vermeye devam edeceğiz? dediler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi