İstanbul Gündemi

Başkan Yıldırım’dan Ümraniye’de tedavi gören depremzedelere ziyaret

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Şubat 2023 Çarşamba 12:05

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan vatandaşların tedavileri, tüm yurtta olduğu gibi Ümraniye’de de çeşitli hastanelerde tedavi ediliyor.

Sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden depremzedeleri ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaralı depremzedelerin sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

“Allah bizlere bir daha böyle bir acı yaşatmasın”

Depremzedeleri tek tek ziyaret eden Başkan Yıldırım, “Bu korkunç acının tarifi yok. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Rabbim hiç kimseye böyle bir üzüntü yaşatmasın. Biz depremde zarar gören vatandaşlarımızın acısını elimizden geldiğince hafifletmek, yaralarına merhem olmak istiyoruz. Bu necip milletimiz bu yarayı da tevekkülle saracaktır. Temennimiz böyle büyük bir acının yaşanmamasıydı elbette. 10 ilimizi şiddetli bir yıkımla sarsan bu iki büyük depremin izlerini silmek için canla başla çalışıyoruz. Yaşadığımız bu felaketi birbirimize destek olarak dayanışma ile hafifletebiliriz. Allah bizlere bir daha böyle bir acı yaşatmasın” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi