İstanbul Gündemi

Başkan Yüksel Karaçam’dan kurultay mesajı! ‘Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum!

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, partisinin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından gerçekleştirdiği olağanüstü kurultay için “Kurultayın, Türkiye’nin umudu olan İYİ Partimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Başkan Yüksel Karaçam’dan kurultay mesajı! ‘Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum!
Haberler / Politika
27 Nisan 2024 Cumartesi 14:31

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda 4 isim genel başkanlık için yarışıyor.

“KURULTAYIN HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Genel başkan adaylarına başarılar dileyen Başkan Karaçam, “Türkiye’nin ve milletimizin daha iyi olması için ‘İYİ’ler tarafından kurulan İYİ Parti, yeni genel başkanını seçecek. Öncelikle tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Partimizin kurucu genel başkanı Meral Akşener’e verdiği emekler için teşekkür ediyorum” dedi.

4 ADAY YARIŞIYOR

5. olağanüstü kurultayda Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz genel başkanlık için yarışıyor. Kurultayda 1007 delegenin kayıt yaptırdığı öğrenildi. Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ile Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz için başlattığı imza sürecini tamamladı. Buna göre, genel başkan adaylarının tamamı gerekli imza sayısına ulaştı. Tüzüğe göre, genel başkanlığa aday olabilmek için her bir adayın, 1302 delegeden en az 66'sının imzasını alması gerekiyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi