İstanbul Gündemi

Bayrampaşa Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi faaliyetlerini sürdürüyor

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla Bayrampaşa Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kadın Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.
Bayrampaşa Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi faaliyetlerini sürdürüyor
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2023 Çarşamba 14:08

Bayrampaşa Belediyesi’nin ilçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla hayata geçirdiği Kadın Yaşam Merkezi Terazidere Mahallesi Esenler Caddesi’nde hizmet veriyor.

BİRDEN ÇOK HİZMET AYNI ANDA VERİLEBİLİYOR

Yaklaşık 500 metrekarelik bir alana sahip 2 katlı merkezde spor ve seminer salonu, sanat odası, pilates, kafeterya, el sanatları, diksiyon, amigurumi, çocuk oyun ve etkinlik alanı bulunuyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği merkezde birden çok hizmet aynı anda verilebiliyor.

“İLÇEMİZ VE HALKIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ile birlikle Kadın Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Söz verdiğimiz gibi Kadın Yaşam Merkezimizi de başarıyla tamamladık ve değerli hanım kardeşlerimizin hizmetine sunduk. Dolu dolu içeriğiyle merkezimiz kısa sürede Bayrampaşalı kadınların gözdesi oldu. Çocuklarıyla birlikte burada keyifle vakit geçirebiliyorlar. İlçemiz ve halkımız için hayırlı olsun” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi