İstanbul Gündemi

Bayrampaşa Belediyesi’nden her öğretmen için bir ağaç

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Kasım 2021 Perşembe 21:11

Yaklaşık 3 bin ağacın toprakla buluşturulmasıyla ‘Bayrampaşalı Öğretmenler Hatıra Ormanı’ oluşturulması amaçlanıyor.

Bayrampaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde doğa dostu bir uygulamaya imza attı. Uygulama kapsamında, Bayrampaşa’da görev yapan her öğretmen için bu yıl yangınlarda zarar gören alanlara birer ağaç dikildi. Yaklaşık 3 bin ağacın Aydın’ın Yazır Köyü’nde toprakla buluşturulmasıyla ‘Bayrampaşalı Öğretmenler Hatıra Ormanı’ oluşturulması amaçlanıyor.

BAŞKAN AYDINER ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenler ile bir araya geldi.

Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Aydıner, “Dünden bugüne nice nesiller yetiştirerek geleceğimizi inşa eden kıymetli öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Eli öpülesi her bir öğretmenize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde görev yapan öğretmenlerimiz adına, bu yıl yangınlarda zarar gören alanlarda, hatıra ormanı oluşturuyoruz” dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi