İstanbul Gündemi

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NİN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Eylül 2019 Pazartesi 22:00

Kampanya kapsamında şu ana kadar yaklaşık 3 bin kitap toplandı. Toplanan kitaplar belediye bünyesindeki Nazmiye Kaya Kütüphanesi’nde, talepte bulunan, öğrencilere ve vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

TOPLANAN KİTAPLAR ÜCRETSİZ DAĞITILIYOR

Bayrampaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün geçtiğimiz yıl kasım aydında başlattığı kitap toplama kampanyası büyük ilgi gördü.  “Okuduğunuz kitapları bize getirin, okumayanlara ulaştıralım” sloganı ile devam eden kampanyada şu ana kadar yaklaşık 3 bin kitap toplandı. Toplanan kitaplar belediye bünyesindeki Nazmiye Kaya Kütüphanesi’nde, talepte bulunan, öğrencilere ve vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Kenara atılıp okunmayan veya tozlu raflarda bekleyen okunmuş kitapları yeniden okuyucularla buluşturmak amacıyla başlatılan kampanya ile kültür dünyasına mütevazı bir katkı sağlamak ve kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak hedefleniyor.  Kampanyaya katılarak kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşların 0(212) 467 19 00- 1516 numaralı telefondan Bayrampaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi