İstanbul Gündemi

Bayrampaşa’da amatör sporcular önce yürüdü sonra dostluk maçı yaptı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ekim 2021 Cuma 18:58

Etkinliğe katılan Başkan Atila Aydıner, “Sporun başkenti Bayrampaşa’mızda Amatör Spor Kulüplerimiz ile birlikte sporun ruhuna yakışır biçimde güzel bir etkinliğe imza attık. Tüm amatör sporcularımızın haftasını yürekten kutluyorum” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, Bayrampaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ilçedeki Amatör Spor Kulüpleri, Amatör Spor Haftası münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenledi.

Bayrampaşa Belediyesi’nin önünde yürüyüş ile başlayan etkinlik Arda Turan Spor Tesisleri’nde yapılan dostluk maçı ve çeşitli spor gösterileri ile sona erdi. Etkinliği Bayrampaşa Belediye Başkanı Atil Aydıner’in yanı sıra AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, amatör spor kulüplerinin yönetici ve temsilcileri ile çok sayıda sporcu katıldı.

AYDINER: “BAYRAMPAŞA SPORUN BAŞKENTİDİR”

Bayrampaşa’nın sporun başkenti olduğunu söyleyen Başkan Aydıner, “İstanbul’da spor dendiğinde ilk akla gelen ilçe Bayrampaşa’dır. Spor yatırımlarımız, spor tesislerimiz, büyük başarılara imza atmış sporcularımız; bunların hepsi Bayrampaşa’mızda var. Bu hafta Amatör Spor Kulüpleri Haftası. Bu nedenle ilçemizdeki Amatör Spor Kulüplerimizin katılımı ile sporun ruhuna yakışır biçimde güzel bir etkinliğe imza attık. Ben bu vesileyle tüm sporcularımıza başarılar diliyor ve onların haftasını yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi