İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu’dan gençlere tam destek! ‘Yanlarında olacağıma söz veriyorum’

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu, ‘Genç Dostu Belediyeler Taahhütnamesi’ni imzaladı.
Belediye Başkan Adayı Oktay Aksu’dan gençlere tam destek! ‘Yanlarında olacağıma söz veriyorum’
Haberler / Politika
12 Mart 2024 Salı 20:59

İstanbul Politika Kulübü tarafından hazırlanan ve birçok belediye başkan adayının imzasına sunulan ‘Genç Dostu Belediyeler Taahhütnamesi’ne bir destek de Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu’dan geldi.

LANSMANA KATILDILAR

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen proje ve aday tanıtım lansmanına katılarak ‘Genç Dostu Belediyeler Taahhütnamesi’ni Oktay Aksu’ya sunan İstanbul Politika Kulübü gençleri istediklerini aldı. Aksu gençlere tam destek verdi.

“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ, YARINLARIMIZ”

Sarıyer’in yönetiminde gençlerle bir arada olacağını belirten Aksu, “CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak İstanbul Politika Kulübü’nün hazırladığı Genç Dostu Belediyeler Taahhütnamesi’ni imzaladım. Lansmanıma gelip beni ziyaret eden İstanbul Politika Kulübü gençlerine teşekkür ediyorum. ‘Genç Dostu Belediyeler Taahhütnaamesi’’nde ortaya konan ilke ve değerlere uyacağıma, Sarıyer’i gençlerimizle birlikte yöneteceğime ve her zaman yanlarında olacağıma söz veriyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, yarınlarımız” açıklamasını yaptı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi