İstanbul Gündemi

BEMBİRSEN 7 No´lu Şube´den Gazetecilere Jest

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Şubat 2016 Çarşamba 23:06

Niyazi Karakoç ve ekibi sendikacılıkta yaptığı çalışmalarla, yürüttüğü ?PR? ile günümüz sendikacılığında farkındalığın adresi olmaya devam ediyor.

Türkiye´nin en büyük memur sendikası olan, Memur-Sen´e bağlı, BEM-BİR SEN´in 7 No´lu Şube başkanlığı; Başkan Niyazi Karakoç ve ekibi geçtiğimiz günlerde Şile´nin Kabakoz Köyünde muhteşem doğası olan İstanbul Camping´de, bölgesinde faaliyet gösteren basın kuruluşları sahipleri ve mensuplarıyla ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? buluşmasını gerçekleştirdi.

Şile´nin eşsiz doğa ve deniz manzarası ile karşılaşan gelen gazeteciler bu anları foğraflamaya başlaması ile öğle saatlerinde başlayan programın konukları arasında Şile Belediyesi Özel Kalem Müdürü Volkan Varol, BÜRO MEMUR-SEN İstanbul 6 No´lu Şube Başkanı Cabir GÜNDOĞDU ve yöneticileri de vardı. Birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından, tüm katılımcılar kendilerini ve temsil ettikleri kurumları tanıttılar.

Yaptığı çalışmalarla sendikacılık misyonunda yepyeni bir vizyon ortaya koyan BEMBİRSEN 7 No´lu Şube bu bağlamda yürüttüğü ?PR? çalışmaları ile de dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Bu başarı temsil ettiği sendikal faaliyetlerde de kısa sürede ve net sonuç almayı sağlıyor. Böylesine başarılı, bir o kadar mütevazı ve sosyal yönü güçlü olmaları nedeniyle basının takdirini kazanan ekibin Başkanı Niyazi Karakoç yaptığı konuşmasında; ?Evet, buluşmamız çeşitli nedenlerle sebeplerle gecikti. Ne var ki biz daha öncesinde de sizlerle şifayen görüşmelerimizde de, böylesi bir buluşmayı o gün yapmayı arzu etmediğimizi belirtmiştik. Neden mi? O güne münhasır bir çok program oluyor, dolayısıyla birlikte geçirebileceğimiz zaman oldukça sınırlanıyor. Ayrı bir tarihte yaptığımızda bütün zaman bizlere kalıyor. Birlikteliğimiz daha samimi, içten ve verimli hale geliyor. İnsanların aydınlanması ve haberlerin kamuoyuna duyurulması noktasında, gece-gündüz, yağmur-çamur demeden çalışan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızı ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz. Gerek memur arkadaşlarımız adına, gerek insanlık adına, sendika olarak güzel işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bugüne kadar sendikamızın yapmış olduğu güzel çalışmalara her zaman yer verdiniz. Öncelikle hepinize, teşkilatım adına teşekkür ediyorum" dedi.?

Konuklarıyla tek tek ilgilenen ve programın nihayetinde ?çam sakızı, çoban armağanı? kabilinden diye nitelendirdiği armağanlarını takdim eden, Niyazi Karakoç ve ekibi sendikacılıkta yaptığı çalışmalarla, yürüttüğü ?PR? ile günümüz sendikacılığında farkındalığın adresi olmayı başardığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bizde ´İstanbul Gündemi Gazetesi ve Gazete Belediye´ ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi