İstanbul Gündemi

Beşiktaş'a sakatlık şoku! Maç kadrosunda yer almıyor

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'a, yıldız futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip sakatlığı açıklarken yıldız futbolcunun kadrodan çıkarıldığı belirtildi.
Beşiktaş'a sakatlık şoku! Maç kadrosunda yer almıyor
Haberler / Spor
16 Eylül 2023 Cumartesi 15:53

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, yarın saat 20.00'de Beşiktaş'ı konuk edecek. Zorlu karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Serkan Çimen yapacak.

KADRODAN ÇIKARILDI

Karşılaşma öncesi Sİyah-beyazlı ekipte sakatlık şoku yaşandı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre Daniel Amartey’in antrenman sonrası bel ağrısı tanısı ile tedaviye alındığı ve tecrübeli futbolcunun Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde: "Futbol Takımımızın 14.09.2023 tarihli antrenmanı sonrası bel ağrısı tanısı ile tedaviye alınan futbolcumuz Daniel Amartey’in tedavisine devam edilmekte olup, oyuncumuz Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarılmıştır."

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi