İstanbul Gündemi

?´BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ GÖNÜL SOFRALARINI ALEVİ VATANDAŞLAR İÇİN KURACAK´´

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
20 Eylül 2017 Çarşamba 14:32
Milyonlarca kişinin merakla beklediği 2017 Muharrem ayı, bu sene 21 Eylül Perşembe günü itibariyle başlıyor.  Beşiktaş Belediyesi, perşembe günü başlayacak olan Muharrem Ayı´nda oruç tutan alevi vatandaşlarımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da gönül sofralarında bir araya getiriyor. Beşiktaş Belediyesi, 12 gün boyunca tutulacak oruçlar için Beşiktaş´ta ve 12 ilde iftar sofraları kuracak. Bunlardan en dikkat çekenleri ise Pir Sultan Abdal´ın Sivas´taki köyü  Banaz. 
12 GÜNDE 12 ÖZEL İFTAR SOFRASI MUHARREM AYINA ÖZEL KURULACAK!
İslam Alemi için önemli bir yere sahip aynı zamanda Aşure gününün habercisi olan Muharrem Ayı 21 Eylül Perşembe günü başlıyor. Beşiktaş Belediyesi, binlerce alevi vatandaşı kuracağı gönül sofralarında bir araya getiriyor. Beşiktaş´ta ve Türkiye´nin önemli noktalarında iftar sofraları kuracak olan Beşiktaş Belediyesi, 12 gün boyunca sürecek olan muharrem oruçlarında alevi vatandaşları bir araya getirecek.  İlk Muharrem Orucunu Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile birlikte Beşiktaş Cem Evi´nde açacak olan vatandaşlar, 11 gün boyunca İstanbul´un farklı ilçeleri ve Türkiye´nin farklı şehirlerinde düzenlenecek olan sofralarla oruçlarını açabilecekler. Beşiktaş, Erikli Baba, Şahkulu, Sivas, Hacıbektaş, Kartal, Diyarbakır, Gazi Cem evi, Tunceli ve Erzincan gibi önemli noktalarda iftar sofraları kuracak olan Beşiktaş Belediyesi,  tüm Türkiye´de alevi vatandaşlarla muharrem ayı boyunca bir araya gelecek. Beşiktaş Belediyesi tarafından muharrem ayı boyunca düzenlenecek iftar sofraları ve özel konukların yer alacağı programlar Halk TV ve Cem TV´den  canlı yayınla ekranlara gelecek. İftar sofralarında önemli konuklar olacak. Sanatçıdan, siyasetçiye kadar?
PİR SULTAN ABDAL´IN KÖYÜ BANAZ´DA İFTAR SOFRASI
21 Eylül Perşembe Günü Beşiktaş Cem Evi´nde kurulacak gönül sofralarıyla başlayacak olan Muharrem oruçları İstanbul´un farklı ilçeleri ve Türkiye´nin farklı şehirlerinde kurulan iftar sofralarıyla devam edecek.  Beşiktaş Belediyesi´nin 12 gün boyunca düzenleyeceği iftar sofraları şu şekilde; Beşiktaş, Erikli Baba, Şahkulu, Beşiktaş, Pir SULTAN Abdal´ın memleketi olan Sivas´ın Banaz köyü, Hacıbektaş, Beşiktaş, Kartal, Diyarbakır, Gazi Cem evi, Tunceli ve Erzincan. 
Beşiktaş Belediyesi´nin organize ettiği bu önemli etkinlikte siz değerli basın mensuplarımızı aramızda görmekten mutluluk ve şeref duyarız. 
İlk iftar tarih: 21 Eylül Perşembe 
Yer: Beşiktaş Cem Evi
Saat: 18.00
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi