İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi’nden Sevgililer Günü’ne özel konser

Beşiktaş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü yenilenen Barbaros Meydanı’nda Athena konseriyle kutlayacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da bu özel günü kutlamak için İstanbulluları Sevgililer Günü’nde Barbaros Meydanı’na davet etti.
Beşiktaş Belediyesi’nden Sevgililer Günü’ne özel konser
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Şubat 2024 Cumartesi 12:29

Beşiktaş Belediyesi, her yıl düzenlediği birçok etkinlikte milyonları yan yana getiriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı Beşiktaş’ta gerçekleşecek etkinliklerinin ana sponsoru ise GETİR oldu.

ATHENA GRUBU İLE BEŞİKTAŞLILAR BİR ARAYA GELECEK

Bu kapsamda yeni yılda gerçekleşecek Athena konseri, 22-23 Aralık’ta hain terör saldırısı sonrası 12 askerimizin şehit olması sonucu ileri bir tarihe ertelenmişti. 14 Şubat’ta Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda belediyemizin düzenlediği konserde Athena grubu ile Beşiktaşlılar bir araya gelecek.

OZAN DOĞULU BEŞİKTAŞ’I COŞTURACAK

14 Şubat’ı yenilenen Barbaros Meydanı’nda coşkuyla karşılayacak belediyemizin etkinlik programı Akmerkez’in de katkılarıyla saatler 17.00 olduğunda gösterilerle başlayacak. Sahneye ilk olarak 18.00’de DJ Lapstekin çıkacak. Ardından 20.00’de DJ ve aranjör Ozan Doğulu dinleyicileri coşturacak performansını sergileyecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi