İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi’nden üniversite adaylarına tercih danışmanlığı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Temmuz 2022 Cuma 15:03

Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı Beşiktaş Akademi, YKS tercih sürecinde Beşiktaş‘ın meydanlarında kurulacak olan çadırlarda öğrencilere başarılı ve doğru bir kariyer planlaması noktasında destek olacak.

Ücretsiz danışmanlık hizmeti

Alanında uzman rehber öğretmenler ve danışmanlar hem Beşiktaş Akademi binasında hem de Levent Çarşı ve Beşiktaş Çarşı meydanında hazırlanacak çadırlarda üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunacak. Beşiktaş ilçesinde ikamet etme şartı aranmaksızın tüm öğrenciler 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında tercih danışmanlığı hizmetinden faydalanabilecek.

“Çok emek verdiniz, çok çalıştınız”

YKS tercih sürecinde tüm öğrencilerin yanında olacağını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şunları söyledi: “Sevgili gençler; çok emek verdiniz, çok çalıştınız. Dilerim, YKS 2022 sonuçlarınız bu emeğin karşılığı olsun. Beşiktaş Akademi’de tercih danışmanlığı hizmetimizle size destek olmaya hazırız.”

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi