İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi’nden yeni konser!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Eylül 2022 Cuma 17:07

Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda gerçekleşen ve yoğun ilginin olduğu konserde hem duygusal hem coşkulu anlar yaşandı. Hüseyin Turan’ın halay havaları söyleyerek dinleyenlerini coşturduğu konserin sonunda Beşiktaş Belediyesi’nin Hüseyin Turan adına TEMA Vakfı’na bağışladığı fidan plaketi sanatçıya takdim edildi.

TEŞEKKÜRLER YAĞDI!

Aşık Mahzuni‘den Neşet Ertaş türkülerine, Karadeniz ezgilerinden zeybek türkülere kadar geniş bir repertuarı seslendiren sanatçı Hüseyin Turan, ‘Bu güzel organizasyonda bizleri buluşturan Beşiktaş Belediyesi‘ne ve onun başarılı, sanatsever Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkürlerimi sunuyorum.’ şeklinde konuştu. Beşiktaş’ın sanatın merkezi olduğuna işaret eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ‘Topluma ve sanata olan duyarlılığıyla örnek gösterilebilecek Hüseyin Turan’ı burada ağırlamaktan çok mutluyuz.’ dedi.

FESTİVALE BAŞKA İSİMLER DE KATILACAK!

Beşiktaş Festivali bu akşam Ceylan Ertem, Cenk Erdoğan ve Coşkun Karademir‘den oluşan Yekpare Trio grubunun sahnesiyle Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda devam edecek. 1 Ekim’e kadar devam edecek Beşiktaş Festivali için detaylı bilgiye besiktas.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi