İstanbul Gündemi

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLEDİ!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
15 Haziran 2017 Perşembe 00:18

Beşiktaş Belediyesi´nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni´nde 80 çocuk erkekliğe ilk adımı atmadan önce doyasıya eğlendi. Çilekli Spor Tesisleri´nde düzenlenen Sünnet şöleninde konuşan Başkan Hazinedar ?İnsanın en değerli şeyi ailesidir, ailenin de en değerli varlığı çocuklarıdır? dedi.

Beşiktaş Belediyesi´nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl düzenlediği 4. Sünnet Şöleni Çilekli spor tesislerinde gerçekleştirildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar´ın da katıldığı şölende, 80 çocuk sünnet öncesi Akrobasi, ilizyon ve kukla gösterisini izledi. Beşiktaş belediyesi fölklör ekibi ile Burak Reis ilkokulu öğrencilerinin gösterisi izleyenleri büyüledi. Spor tesisinin içerisine kurulan özel oyun alanlarında çocuklar doyasıya eğlendi. Şölen kapsamında sünnet olmak için kayıt yaptıran çocuklara pelerin, pantolon, ayakkabı, şapka, asa olmak üzere bütün kıyafetleri ve hastane masrafları Beşiktaş Belediyesi tarafından karşılandı.  Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, sünnet olacak her çocuğu altın takarak tebrik etti.

?´Milli ve manevi sembollerimizden biri sünnettir´´

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Sünnet Şöleninde yaptığı konuşmasında inancımızın en güzel örneklerinden birisinin sünnet olduğunu belirterek, "Sünnet dediğimiz erkeklerin biraz karabasanı olarak tabir edilir. Aslında sadece basit bir ritüel değil, inancımız gereği çok önemli,  aslında sağlık için erkekler için fevkalade önemli dönüm noktasıdır. Bende çocuklarla birlikte olacağım. Elimden geldiği kadar bazı çocuklarımızın kirvesi olacağım.

Ramazan ayındayız. Allah kimseyi yoklukla sınamasın ama var olanlar yokluğun ne demek olduğunu anlaması için belki de inancımız bizlere verdiği en değerli fırsattır Ramazan ve oruç. İnsanın en değerli şeyi ailesidir. Ailenin de en değerli varlığı çocuklarıdır. Biz 4 senedir çocuklarımızı bu sünnet töreninde birlikte buluşuyoruz. Hatta Beşiktaş´ta sünnet edecek çocuk bulamayınca komşu belediyelerimizin çocuklarını sünnet ediyoruz. Burada sünnet olan çocukları ve ailelerini tebrik ediyorum.

Milli ve manevi sembollerimizden biri sünnettir. İnancımızın belki de en güzel örneklerinden bir tanesidir. Sünnetten sonra Allah büyük Mürüvvetini de göstersin deriz. Bize ve size çocuklarımızın büyük mürüvvetini göstersin. " diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi