İstanbul Gündemi

Beşiktaş Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin ‘Buluşma Noktası’

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Nisan 2022 Salı 14:54

2010 yılından bu yana 6. kez düzenlenen ve belediyemizin ev sahipliği yaptığı İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin bu yılki konsepti “Buluşma Noktası” oldu. 120’ye yakın atölye, söyleşi ve etkinliklerin yer alacağı bienal 22 Mayıs’a kadar devam edecek.

Gazi Selçuk: “Yaratıcılık sizi ileriye taşıyacak”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Bienal Direktörü Gazi Selçuk, “Yaratıcı yeni kuşaklar yetiştirmek için uygun iklim yaratıyoruz mottosuyla yola çıktık. Bienalimizin altıncısını gerçekleştiriyoruz. 20 yıl sonra bugünkü mesleklerin yüzde 60’ı maalesef yok olacak ama çalışma becerisi olan, yaratıcı, farklı düşünebilen kişiler ayakta kalacak ve hayatlarını devam ettirebilecek. Geleceğin en saygın mesleği yaratıcılık olacak çünkü yaratıcılık sizi ileriye taşıyacak” şeklinde konuştu.

Önder Bakan: “Ülkemizin geleceği adına güzel şeylere imza atacağınıza inanıyorum”

Törende konuşan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, “Ülkenin geleceğiyle ilgili çok güzel adımların atılacağı bir organizasyonda sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Burada bu hafta sürdürülecek çalışmalarla gelecekteki inovasyonu yakalamak noktasında hep kendi mesleklerinizi ama en önemlisi de ülkemizin geleceği adına güzel şeylere imza atacağınıza en kalbi duygularla inanıyorum” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi