İstanbul Gündemi

Beşiktaş Festivali’nde Birsen Tezer sahne aldı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Ekim 2022 Cumartesi 11:43

90’lı yıllardan günümüze unutulmaz eserleri bu özel gecede seslendiren Tezer’in konserine müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Kendi bestelerinin yanı sıra Türk sanat müziğinden türkülere kadar geniş bir repertuvarı kendine özgü yorumuyla seslendiren Tezer dinleyicilere güzel bir gece yaşattı.

“Katılan tüm komşularımıza teşekkür ediyorum”

Usta yorumcu Birsen Tezer’i Beşiktaş’ta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şunları söyledi: “Bu akşam Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı‘nda kültürlerin birleşiminden meydana gelen müzikal enerjisiyle birçok kişiye dokunmayı başarmış Birsen Tezer’e teşekkür ederim. Caz müziği Beşiktaş‘ın çok kültürlü yapısına çok yakışıyor. Katılan tüm komşularımıza da teşekkür ediyorum.”

Gecenin sonunda Birsen Tezer adına Tema Vakfı’na bağışlanan fidan plaketi sanatçıya takdim edildi. Akpolat, ayrıca tüm komşularını bu akşam saat 21.00’de Barbaros Meydanı’nda sahne alacak Hadise konserine davet etti.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi