İstanbul Gündemi

Beşiktaş’ta atıl kamu alanları yeşillendiriliyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Ocak 2023 Cuma 17:03

Beşiktaş Belediyesi, atıl alanda bulunan kamusal alanlar yeşil alana dönüşmeye devam ediyor. Konaklar Mahallesi’nde bulunan 22 bin 500m2 atıl alan, yapılan çevre düzenlemeleri sonrasında yeşil alana çevrildi. Konaklar Kent Parkı adıyla hizmete açılan parkta; 650 metrelik yürüyüş yolu, çocuk oyun ve egzersiz alanı bulunuyor.

Rıza Akpolat: “Kamu alanlarını betona değil, yeşile dönüştüyoruz”

Konaklar Kent Parkı’nın hizmete başladığını söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Beşiktaş’ta atıl bulunan kamu alanlarını betona değil, yeşile dönüştüyoruz. Belediyemiz ve İBB’nin ortak mülkiyeti olan alanı Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Konaklar Kent Parkı’na dönüştürdük. İstanbul’umuza hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Tüten Gültay: “Mahallenin parka ihtiyacı vardı”

52 yıldır Konaklar Mahallesinde yaşayan Tüten Gültay, mutluluğunu şu ifadelerle dile getirdi: “Ben bu mahallenin 52 senelik yaşayanı olarak böyle bir parka sahip olacağımız için çok mutluyum, çünkü çok ihtiyaç vardı. Birkaç tane daha parkımız var ama burası çok metruk bir alandı, çok güzel bir park haline geldi. Çok güzel bir alan, faydalanacağımız bir park oldu.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi