İstanbul Gündemi

Beşiktaşlı çocuklar kendi filmini çekecek

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mayıs 2022 Cumartesi 14:33

9-12 yaş arası çocuklara yönelik atölye kapsamında senaryo oluşturma, görüntüye aktarma, kurgu yapma gibi kısa film süreçleri uygulamalı olarak gösterilecek; çocuklar Beşiktaş’a kendi penceresinden bakacak. Oyuncu, senarist ve oyuncu koçu İbrahim İris’in katılımıyla gerçekleşecek olan kısa film atölyesi, çocukların hikâyelerini ve yaşadıkları yeri kendi bakış açılarıyla filme dönüştürmelerine imkân sağlayacak.

Çocuklar sanatsal bir üretim içinde bulunacak

'Benim Filmim Beşiktaş' çocuklara yönelik kısa film atölyesinde çocukların keşfetme, temas etme, fark etme ve ifade etme süreçlerini deneyimlemeleri amaçlanıyor. Kendine özgü eğitim yöntemi ve teknikleri olan bu süreçte çocuklar düşünsel, bilişsel, duyuşsal ve bedensel etkinliklerle çok yönlü sanatsal bir üretim içinde bulunacak. Ezberden uzak, yaratıcılığın ve üretkenliğin ön planda olacağı atölye ile çocukların özgün ürünler ortaya koyabilmeleri sağlanacak. Atölye sonunda ortaya çıkacak kısa filmler için ise yapımcı ve yönetmenlerin katılımıyla gala gösterimi yapılacak.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi