İstanbul Gündemi

Birol Aydın Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret etti

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın beraberindeki heyetle birlikte Necmettin Erbakan, Lütfi Kibiroğlu, Osman Yumakoğulları ve Hasan Bitmez’in kabrini ziyaret etti.
Birol Aydın Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret etti
Haberler / Politika
9 Şubat 2024 Cuma 19:34

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarını sürdüren Birol Aydın, Milli Görüş geleneğinin önemli isimlerinden Necmettin Erbakan, Lütfi Kibiroğlu, Osman Yumakoğulları ve geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in mezarlarını ziyaret ederek dualar okudu.

“SON NEFESİMİZE DEK MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ!”

X hesabından paylaşım yapan Aydın, “Merhum liderimiz Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın, Lütfi Kibiroğlu ve Osman Yumakoğulları ağabeylerimizin ve merhum milletvekilimiz Hasan Bitmez’in kabrini ziyaret ettik. “Yaşanabilir bir Türkiye”, “Yeniden büyük Türkiye” ve Yeni bir Dünya” için, tıpkı onlar gibi son nefesimize dek mücadelemize devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi