İstanbul Gündemi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Clup Cafe´nin Açılışını Gerçekleştirdi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
3 Temmuz 2017 Pazartesi 20:37

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ziya Altınoğlu Kapalı Spor Salonu yanında hizmete giren Clup Cafe´nin açılışını gerçekleştirdi.

Clup Cafe, Çatalca Spor Kulübü bünyesinde bulunan Halı Saha ve Spor Kompleksi içerisinde açıldı. Açılış törenine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Çatalca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Çatalca Spor Kulüp Başkanı ve AK Parti Çatalca Belediye Meclis Üyesi Hasan Gökçe yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, İlçe Amatör Spor Kulüp Başkanları, Kamu Kurum ve Daire Müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Cem Kara´ya teşekkür ediyorum

Çatalca Spor Kulüp Başkanı ve AK Parti Çatalca Belediye Meclis Üyesi Hasan Gökçe, Çatalca Spor Kulübü üyelerinden Banu Ataman ve Yonca Erel´in işleteceği cafede el emeği lezzetler sunulacağını belirterek, ?Spor yapmak için gelen gençlerimiz ve ailelerinin rahat ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmeleri için Belediye Başkanımız Cem Kara´dan isteğimiz oldu ve onun destekleri ile bu cafeyi hizmete açıyoruz. Çatalca Spor Kulübü ve Çatalcalı aileler adına kendilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum? şeklinde konuştu.

Yaşam alanı olmasını istiyorum

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı açılış konuşmasında, ?Buranın yaşamasını bende çok arzu ettim. İnsanların rahatlıkla gelebilecekleri bir alan olmasına rağmen birkaç senedir işletmecileri ikna edemedik. Gerçekten inandığım bir projeydi burası, erkekler başaramadı, kadın eli değince çok güzel bir alan olmuş. Bizler Amatör Spor Kulüplerine her türlü desteği veriyoruz, size de her türlü desteği vereceğiz ve buradaki taleplerinizi karşılayacağız. İstiyoruz ki burası ailelerin, öğrencilerin, spor yapmak isteyenlerin geldiği bir yaşam alanı olsun. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum? dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi