İstanbul Gündemi

Çatalca Belediyesi´nden Okullarda Hijyen Seferberliği

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
15 Eylül 2017 Cuma 18:05

Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Ekipler sokaklarda, park ve bahçelerde, kamuya açık tüm alanlarda ilaçlama işlemi gerçekleştirdikten sonra, şimdi de yeni eğitim-öğretim yılının açılması nedeniyle okulların ilaçlanması işlemine yöneldi.

Sağlıklı Kent, Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Çatalca

Bu sloganı misyon edinen Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle İlçe genelindeki okulların ilaçlanması işlemini gerçekleştirdi. Toplumumuzun ve geleceğimizin temeli çocuklarımızın yeni eğitim-öğretim yılına hijyenik bir ortamda girmelerini sağlamak için tüm imkanlarını seferber etti. Kullanılan ilaçlar Sağlık Bakanlığı´nca etken madde ve ruhsatları onaylanmış, halk sağlığını tehdit etmeyecek nitelikte olup; aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza , Çatalca Belediyesi olarak; her daim yanınızdayız mesajı verilmiş oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi