İstanbul Gündemi

Çatalca´da Muhteşem ?Zafer Yürüyüşü?

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
31 Ağustos 2017 Perşembe 21:59

18. Erguvan Festivali´nin son günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamında binlerce Çatalcalı, ?Zafer Yürüyüşü´nde bir araya geldi.

Yurdumuzu işgalden kurtararak, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunu sağlayan büyük zaferin yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 95´inci yıldönümü nedeniyle Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından ?Zafer Yürüyüşü´ düzenlendi.

Atamız için yürüdük

Binlerce Çatalcalı Atası için Mehmetçik Meydanı´nda bir araya geldi. Ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak marşlar ve meşaleler eşliğinde yapılan coşkulu kortej yürüyüşünde Çatalca halkı ile birlikte Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, eşi Nurhan Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, STK´ların başkan ve yöneticileri, mahalle muhtarları da yürüdü.  Kadınların, gençlerin, çocukların yoğun katılımıyla gerçekleşen kortejde 15. İkmal Merkez Komutanlığı´ndan gelen Mehmetçiklere vatandaşlar ?Mustafa Kemal´in askerleri ?şeklinde yoğun tezahüratta bulundu.

Zafer Yürüyüşü coşkusu, Mehmetçik Meydanı´na dönülmesi ve ünlü sanatçılar Yonca Lodi ve Erol Evgin´in verdiği muhteşem konserler ile doruğa ulaştı.

 

18. Erguvan Festivali´nin son günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamında binlerce Çatalcalı, ?Zafer Yürüyüşü´nde bir araya geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi