İstanbul Gündemi

ÇEKMEKÖY AİLELER BİLGİDE YARIŞIYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Mayıs 2020 Cumartesi 16:19

Çekmeköy Belediyesi, bilgisine güvenen iki ailenin birbiriyle yarıştığı eğlenceli bir bilgi yarışması başlattı. Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan ailelerin evlerinden katıldığı yarışmada internet üzerinden yapılan bağlantı ile aileler birbiri ile tanışıyor ve yarışma sunucusunun sorduğu sorulara cevap veriyor. 15 sorudan oluşan yarışmada her doğru cevaba 10 puan yazılıyor. Yarışma sonunda en çok puanı toplayan aile yarışmanın kazananı oluyor. Beraberlik durumunda eşitlik bozulana kadar ek sorular soruluyor.

Hem eğlendiren hem de bilgilendiren yarışma Çekmeköy Belediyesi’nin web televizyonu ve sosyal medya hesaplarından yayınlanıyor.

BAŞVURULAR WEB SİTESİNDEN YAPILIYOR

Ödüllü yarışmaya katılmak isteyen aileler www.cekmekoy.bel.tr  sitesinden başvuru formunu dolduruyor. Ailelerle iletişime geçen ekipler, ailelerin uygun olduğu bir saatte evlerine giderek bilgisayar ve internet kurulumunu yaparak yarışmayı başlatıyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi