İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi Afşin’deki depremzede çocukların yüzünü güldürüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mart 2023 Cumartesi 14:28

Depremin hemen ardından bölgede başlayan çalışmalarına devam eden Çekmeköy Belediyesi;  kurduğu 350 adetlik konteyner kentteki aşevinde her gün 1500 vatandaş için iftar ve sahur yemekleri çıkarıyor.

ANİMASYONDAN ÇOCUK TİYATROSUNA, PAMUK ŞEKERİNDEN PATLAMIŞ MISIRA KADAR HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

İftar öncesinde konteyner kentte çeşitli Ramazan etkinlikleri de düzenleyen Çekmeköy Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün çocuk tiyatrosu, animasyon, ortaoyunu, Karagöz Hacivat gösterisi, jonglör gösterisi, kukla gösterisi, sihirbaz gösterisi ve bubble gösterisinde çocukları ve ailelerini ağırlıyor. Yüz boyama atölyesi, sosis balon atölyesi ve kitap boyama atölyesinde keyifli vakit geçiren çocuklara etkinliklerde; şapka, balon, oyuncak, kutu oyun, boyama kitabı, kuru boya, çocuk hijyen seti, patlamış mısır, Osmanlı macunu dağıtımı, Osmanlı Şerbeti dağıtımı, pamuk şekeri dağıtımı, günlük ve kalemlik setleri çocuklara hediye ediliyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi