İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi Alemdağ için harekete geçti!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mart 2023 Perşembe 17:42

Çekmeköy Belediyesi, bölgenin vizyonunu ve misyonunu geliştirmek için yepyeni projelere imza atmaya devam ediyor. Alemdağ Stadı içerisinde yer alacak olan park projesini tasarlayan Belediye, tam 33 bin metrakere alan kullanacağını açıkladı.

İÇİNDE HER ŞEY VAR

Çekmeköy Belediyesi tarafından yapılacak olan model ve modern park projesi oldukça kapsamlı bir yapıya sahip. Projenin içerisindeki zenginlik, bölgede yaşayan vatandaşların sosyalleşmesine de büyük ölçüde katkı sağlayacak. 33 bin metrekarelik parkın içerisinde; 720 metre yürüyüş ve koşu parkuru pergola,  tam 740 metre bisiklet yolu, fitness istasyonu, dinlenme alanları, oyun adaları, barfiks alanı, yağmur barınağı, bisiklet park alanı, ağaç altı oturma alanları, piknik masaları olacak. Park, sosyalleşme, yürüyüş, fitneees ve spor alanlarının yer alacağı proje; Çekmeköy halkına yeni bir soluk getirecek.

ÇEKMEKÖY'E YENİ BİR NEFES GELİYOR!

Çekmeköy'de yapılacak olan proje, büyük bir alanı kapsadığı için; bölge halkı da bu durumdan çok memnun olduğunu belirtti. Bununla beraber, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Alemdağ Mahallemizde yaşayan hemşerilerimizden gelen istek ve talepleri gerçekleştirmek amacıyla çalışmaya başladık. Projemiz bittiğinde, vatandaşlarımız hem park hem spor tesisi hem de piknik alanlarını bir arada kullanabilecek” dedi ve sözlerine şöyle devam etti; “Projeyi en kısa süre içerisinde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun" açıklamalarında bulundu.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi