İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi camiler ve cemevlerinde aşure dağıttı

Çekmeköy Belediyesi, Muharrem Ayı münasebetiyle geleneksel hale getirdiği aşure dağıtımı bu yılda ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirdi. Dev kazanlarda sabahın erken saatlerinde hazırlanmaya başlanan aşureler Cuma Namazı sonrası camilerde binlerce vatandaşa ikram edildi.
Çekmeköy Belediyesi camiler ve cemevlerinde aşure dağıttı
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Temmuz 2023 Pazar 10:02

Çekmeköy Belediyesi, Cuma Namazı sonrası ilçenin farklı noktalarında vatandaşlara aşure ikram etti.

“AŞURENİN BİZİM FARKLILIKLARIMIZI TEMSİL ETTİĞİNE İNANIYORUM”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’da Şahinbey Camii’nde vatandaşlara aşure ikramında bulunarak, bolluk ve bereketin sembolü olan Muharrem Ayı’nın ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve afiyet getirmesi temennisinde bulundu. Poyraz, “Birlik ve beraberliğin en güzel timsali olan bu ayda birçok malzemenin bir araya gelerek hazırlanan aşurenin bizim farklılıklarımızı temsil ettiğine inanıyorum. Bu ay münasebetiyle ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlığın sevgi, saygı, birlik ve beraberlik içerisinde olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bugün ilçemizin farklı noktalarında vatandaşlarımıza aşure yapımı ve ulaştırılmasında emeği geçen kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi