İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi, Çamlık Millet Bahçesi’nin açılışı için gün sayıyor

İlçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çamlık Millet Bahçesi’ni çok yakında hizmete açmaya hazırlanıyor.
Çekmeköy Belediyesi, Çamlık Millet Bahçesi’nin açılışı için gün sayıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ocak 2024 Cumartesi 12:28

Vatandaşların doğada keyifli vakit geçirebileceği, ilçenin yeni yaşam alanı olacak Çamlık Millet Bahçesi’nde çalışmalar büyük oranda tamamlandı.

SOSYAL TESİS, YÜRÜYÜŞ YOLLARI, MİLLET KÜTÜPHANESİ, SEYİR TERASI...

Yakın zamanda açılması planlanan millet bahçesi içerisinde; yürüyüş yolları, sosyal tesis, millet kütüphanesi, seyir terası, ahşap bağlantı yolları, dinlenme ve piknik alanları, yağmur için korunaklı oturma alanları, terapi bahçeleri, meyve ağaçları, kokulu bitkileri çocuk oyun alanları, hayvanlar için özel alanlar, fitness alanları ve gençlerin merakla beklediği kaykay pisti yer alıyor. Bölgeye nefes aldıracak proje hizmete açıldığında Çekmeköy’e yeni bir sosyal donatı alanı kazandırılmış olacak.

BAĞLANTI YOLLARI İLE BİRBİRİNE ENTEGRE EDİLECEK

Ayrıca Çamlık Millet Bahçesi; Çamlık Tel Boyu, Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı ve Mimar Sinan Spor Kompleksi’yle de bağlantı yolları ile birbirine entegre edilecek.

“SOSYAL DONATI ALANLARINI TEK BİR NOKTADA TOPLADIK”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Çok yakın zamanda ilçemize yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Çamlık Mahallemizde inşa ettiğimiz Çamlık Millet Bahçesi’yle; yeşili, spor alanlarını, sosyal donatı alanlarını tek bir noktada topladık. Çalışmaların sonucunda, Çekmeköylü hemşehrilerimizin severek vakit geçirebileceği muazzam bir mekan ortaya çıktı. Ayrıca gençlerimizin bizlerden sıklıkla talep ettiği kaykay pistini de burada inşa ettik. Yeni millet bahçemizin ilçemize ve İstanbul’a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi