İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi ibadethaneleri bayrama hazırlıyor

Çekmeköy Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki ibadethanelerde bakım ve temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde gerçekleştiriyor.
Çekmeköy Belediyesi ibadethaneleri bayrama hazırlıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Haziran 2023 Cumartesi 09:32

İbadethanelerin içerisinde ki temizlik çalışmalarının yanı sıra ekipler avlu ve çevre ile tuvalet ve şadırvanların temizlik ve bakımları da yapılıyor. Yapılan çalışmalar ile birlikte ilçede bulunan ibadethanelerin A’dan Z’ye tüm eksikleri giderilirken hijenik ortamlar oluşturuluyor.

“İBADETHANELERİMİZİ CEMAATLERİMİZİN İBADETİNE SUNACAĞIZ”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu yılda Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. İbadethanelerimizde birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz bu günler öncesinde ilçemizde bulunan tüm cami ve cemevlerimizde bakım ve temizlik çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Kurban Bayramı’nda temiz ve hijyenik bir şekilde ibadethanelerimizi cemaatlerimizin ibadetine sunacağız. Bu vesile ile tüm İslam Alemi’nin ve Çekmeköylü hemşehrilerimizin Kurban Bayramı kutluyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi