İstanbul Gündemi

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ KAPI KAPI DOLAŞIP MASKE DAĞITIYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mayıs 2020 Salı 13:06

Çekmeköy Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle ilçede yaptığı çalışmalara bir yenisini ekledi. Belediye tarafından oluşturulan 50 ayrı ekip ilçede sokak sokak, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara maskelerini teslim ediyor. Çekmeköy’deki tüm vatandaşlara dağıtılacak maskeler özel ambalajlar içinde vatandaşlara ulaşıyor.

BAŞKAN POYRAZ: ‘‘VATANDAŞLARIMIZIN ZOR GÜNLERİNDE YANLARINDA OLDUK’’

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz. “Vatandaşlarımızın bu zor günlerinde hep yanlarında olduk.  Dezenfeksiyon işlemleri, sosyal yardımlar, sosyal medya kampanyaları, çocuklarımız ve gençlerimiz evlerinde sıkılmasın diye özel hazırlanan oyunlar, dergilerimizin dijital ortama taşınması ve 23 Nisan organizasyonu gibi birçok farklı etkinlik ve çalışma yaptık. Önümüzde hali hazırda anneler günü için düzenlediğimiz bir çalışma var. Bugünlerde ise vatandaşlarımızın maske ihtiyacına yönelik bir çalışma başlattık. Ekiplerimiz özverili şekilde çalışıp tüm Çekmeköyü hemşehrilerimize ulaşma gayretinde. İlçemizin coğrafyası ve 250 bini aşkın nüfusu sebebiyle dağıtım biraz zaman alacak ama bu maske tüm vatandaşlarımıza ulaşacak inşallah.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi