İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi’nden gençler için spora yatırım

Eğitim ve spor alanında önemli yatırımları sürdüren Çekmeköy Belediyesi, 2 okula inşa ettiği kapalı spor salonunda hazırlıklarda son aşamaya gelindi.
Çekmeköy Belediyesi’nden gençler için spora yatırım
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Kasım 2023 Çarşamba 10:54

Çekmeköy Belediyesi, spor kültürünü toplum tabanından yayılarak artması ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için yıllardır okul bahçelerine yaptığı kapalı spor salonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor

ÖĞRENCİLERİN KULLANIMINA SUNULACAK

Geçtiğimiz aylarda Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın “Genç Mikrofon” programında öğrencilere sözünü verdiği spor salonları çalışmalarında hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Ekşioğlu Mahallesi’nde yer alan Fatma Zehra Kahraman Kız İmam Hatip Lisesi ve Nişantepe Mahallesi’nde yer alan TEV Ezel Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde inşa edilen spor salonları yakın zamanda öğrencilerin kullanımına sunulacak.

LAVABOLAR VE DUŞ KABİNLERİ BULUNUYOR

490 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen yeni spor salonları ile birlikte öğrenciler olumsuz hava koşullarından etkilenmeden daha profesyonel bir ortamda spor yapabilecek. Basketbol ve voleybol sahası olarak kullanılabilen salonda ayrıca 50 kişilik teleskopik tribün, erkek ve kadın soyunma odaları, lavabolar ve duş kabinleri bulunuyor.

5 BİN 200 ADET SPOR MALZEMESİ DAĞITILDI

Çekmeköy Belediyesi yeni eğitim öğretim döneminin ilk haftasında içerisinde; masa tenisi topu, masa tenisi raketi, badminton raketi, badminton topu, antrenman yeleği, atlama ipi, voleybol topu, basketbol topu, futbol topu, yakan top, hentbol topu, basketbol çember filesi, kaleci eldiveni, sek sek brandası, fiziksel etkinlikler seti, jimnastik hulahop ve voleybol filesinden oluşan 15 kalemde toplamda 5 bin 200 adet spor malzemesi ilçede bulunan tüm devlet teslim etti.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi