İstanbul Gündemi

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA YEMEK VERDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
23 Mart 2015 Pazartesi 16:22

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA YEMEK VERDİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemeğe katıldı.

 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  münasebetiyle Çekmeköy’de şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi. Çekmeköy İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca verilen yemeğe Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Anadolu Yakası Jandarma Komutanı Albay Mesut Cihaner, Çekmeköy Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları, muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

 Programda misafirleri kapıda karşılayan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız  ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz masaları tek tek dolaşarak aileler ile sohbet etti.

 ZAFERİN 100. YILINDA ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA YEMEK

 Yemekte katılımcıları selamlayan Başkan Ahmet Poyraz “ Her yıl düzenlenen ve gelenekleşen bu yemekte şehit yakınlarımız ve gazilerimizle bir arada olmaktan gurur duyuyoruz. Bugün zaferin 100. yılında siz değerli şehit yakıları ve gazilerimiz ile bir aradayız, belirtmek isterim ki;  Çanakkale bir destan ki tarihin akışını değiştirdi. Çanakkale cephesinde kadını erkeği bir oldu düşmana vücutlarını siper ettiler. Düşmana karşı savaşanlar arasında onlu yaşlarını süren gencecik fidanlarımızın da olduğunu biliyoruz. Çanakkale ruhunun gençlerimize iyi anlatılması çok önemlidir. Bizim bugünlerimiz için yarınlarından vazgeçen atalarımızı ve millet için toprağa düşmüş gençlerimizi  bu vesile ile rahmet ve saygıyla anıyorum,” dedi.

 ZAFERİN 100. YILINDA ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA YEMEK

  Program sonunda söz alarak İstanbul Muharip Gaziler Derneği adına kürsüye çıkan Gazi Mehmet Şükrü Sarıdağ, bu yemekte emeği geçen,  Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a teşekkürlerini ileti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi