İstanbul Gündemi

Çekmeköy’de Basketbol Turnuvası'na yoğun ilgi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Eylül 2021 Pazartesi 21:11

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Çekmeköy Belediyesi iş birliği ile Ertuğrul Gazi Meydan Parkı içerisinde yer alan basketbol sahasında düzenlenen sokak basketbolu turnuvasına ilgi yoğundu.

Kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride yarışan takımlar, üç asıl, bir yedek oyuncudan oluştu. Oynanan heyecanlı karşılaşmalar sonucunda kazananlar kupa ve madalyalarını aldı. FİBA 3*3 kuralları geçerli olduğu turnuva sonunda kazanan dostluk oldu.

Turnuva öncesinde takımlara forma dağıtımı yapılarak kurallar hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu’na bağlı profesyonel saha ve masa hakemleri tarafından yönetilen maçlarda kıyasıya mücadele yaşandı.

Yarışma sonunda kazananlara çeşitli ödüller takdim edilirken kupa ve madalya töreni de düzenlendi. Turnuvanın başlama atışını Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yaptı. 

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi